Whitney

Whitney is er niet meer.

Drank en drugs, en dat jaren achtereen. Mijn eerste reactie is dan altijd, dan moet je maar van die bende afblijven of het in iedere geval met mate gebruiken, maar aan de andere kant ben ik ook wel zover dat ik weet dat je, toch zeker in combinatie met een bepaald karakter, niet zomaar van een verslaving af komt. Heb je dan ook nog de juiste(verkeerde) vrienden om je heel komt het helemaal nooit meer goed. Nooit meer goed nee, dan ga je eerder dood als je misschien ooit wel gepland had. Als de verslaving al voor je kinderen gaat is het pas echt serieus.
Als ik langer nadenk heb ik eigenlijk medelijden met Jim, Amy, Kurt en Whitney. Mensen met zo’n talent moeten ze gewoon een sterk karakter meegeven, zodat ze ons kunnen plezieren met mooie dingen in ruil voor een hoop geld. Laat ze maar in weelde leven, daar heb ik geen probleem mee.
Laat ze een deel van hun vermogen verplicht doneren aan alle mensen die tegen hun op kijken, zich zielsverwanten voelen en ook willen wat zij hebben, verslaafd raken en er niet meer van af komen.

Waar een wil is is niet altijd een weg…