Wat zou kunnen (Wat er meestal gebeurt)

Het is zeven uur en ik word wakker van mijn vriendin die me teder wakker kust, (ik wordt wakker van een  klote toon van mn telefoon die als wekker dient)

Ze zegt, “zullen we samen douchen”? ( ik stap alleen de ijskoude douche in)

Ze zet koffie en maakt mn brood klaar alsook twee boterhammen voor mijn  ontbijt en vraagt me of ik ze misschien een eitje moet koken . (Ik maak snel een senseo, eet niet en gooi een half wit en een pot pindakaas in mn tas. Mes lag er nog in van de vorige dag)

Blij, vrolijk en gelukkig loop ik naar mijn Audi Avant en gooi mijn tas op de achterbank (Met mijn gezicht op half zeven, half slapend strompel ik naar beneden en loop naar mn busje)

Ik hoef maar een kwartiertje te rijden naar mijn droombaan, ik zit de hele dag in een luxe bureaustoel en doe het meest van de tijd niks ( Na een minuut of 80 ben ik op mn werk en moet voor iemand van mijn leeftijd best hard werken)

Als ik na een dag van aanwezig zijn thuiskom  staat mijn vriendin al bij de deur, verwelkomt me met een kroel en een dikke kus, geeft me een koud biertje en vraagt hoe mijn dag verlopen is. (Ik kom thuis en besef dat ik nog naar de supermarkt moest om een paar boodschappen voor die avond, loop naar boven waar mijn zoon zit te gamen en pas na een minuut of 10 beseft dat ik thuis ben, dit voornamelijk door zijn geavanceerde headset.)

Ik zet de tv aan en er zijn allerlei leuke programma’s waardoor ik niet kan kiezen welke ik wil zien. ( Er is weer eens geen klote op tv)

We zitten samen in de bank, gezellig, kaarsen aan en kletsen wat over onze werkdagen en over hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is. (ik kijk van ellende maar even naar mn mail, check facebook en ga afwassen)

Mijn liefste vraagt of ik zin heb vanavond lekker op tijd naar bed te gaan, zijn we nog even lekker samen en zijn we morgen lekker uitgerust voor de nieuwe dag. (Ik wordt om half twee wakker in de bank met de webcambabes, en sleep mezelf vervolgens mijn bed in)

Het is zeven uur en ik word wakker van mijn vriendin die me teder wakker kust, (ik wordt wakker van een  klote toon van mn telefoon die als wekker dient)…………….