Je leeft maar 1 keer

Ik doe het eigenlijk al zolang ik me kan herinneren. Doe het graag en zo veel mogelijk, maar wel als ik alleen ben. Ben ook eigenlijk nog nooit betrapt als ik het deed, daar zorg ik wel voor natuurlijk. Niet dat het verboden is, of raar, maar ik schaam me op de een of andere manier toch een beetje. Het zal de onzekerheid zijn denk ik, maar wie weet kom ik daar nog wel een keer overheen. Twee weken geleden heb ik dan de knoop maar eens doorgehakt en besloten het echt te gaan proberen. Gewoon om te zien hoever ik er mee komen kan, voor mezelf dan vooral.

De techniek beheersen is natuurlijk van groot belang, want alleen dan kun je je uiterste grens behalen. Ik heb het dus twee weken geleden aan een kenner laten zien en die was redelijk enthousiast. Het was wel heel moeilijk, omdat dat de eerste persoon is waar ik het aan heb laten zien en dat kostte me toch wel heel veel meer moeite dan ik zelf had gedacht. Maar goed, de stap is genomen en heb dan ook besloten er voor te gaan. Nu ik wat tips heb gehad is het nog leuker om te doen, want je gaat op al die dingen letten natuurlijk. Voor mijn gevoel gaat het ook steeds beter, en ben toch wel heel benieuwd wat het gaat worden.

Voorlopig hou ik het nog even voor mezelf, tot ik zeker weet dat ik het zodanig onder de knie heb dat ik niet meteen uitgelachen word, want dat is mijn grootste angst om eerlijk te zijn.

Een leuke, nieuwe uitdaging, en het kost je alleen je inzet, meer niet.

Zodra ik voor mijn gevoel ver genoeg ben, en het lef heb laat ik het iemand filmen en zet ik het op facebook….maar dat duurt nog wel even denk….