Achtervolging in de nacht

Ik rijd op een rustig landweggetje als ik in mijn spiegel een stofwolk steeds groter zie worden. Snap het niet helemaal maar vervolg mijn weg tot ik schrik van een auto vlak op mijn bumper. Ik vind hem vrij brutaal en als ik ergens een hekel aan heb is het wel aan bumperklevers, dus ik ga vooral niet opzij en vervolg mijn weg met de zelfde snelheid. Op een zeker moment ga ik toch iets te ver naar links en m’n achtervolger schiet er langs en schampt mijn wagen. Daar wordt ik dus niet blij van en geef gas. We rijden al zo’n 150 km per uur en ik moet echt soms tegensturen om mijn auto op de weg te houden. Ik bedenk me ineens dat het wel vreemd is omdat ik dit gisteren ook al meemaakte. Ik zit inmiddels aan de bumper van mijn voorganger en geef meer gas. Ik raak nu zijn bumper en begin hem op te duwen. Hij slingert van links naar rechts en ik blijf hem op de hielen. Op een gegeven moment kom ik naast hem en stuur bruut naar rechts. Ik zie dat hij schrikt en corrigeert zijn auto moeiteloos. Ik schakel nog een keer en rij nu voor hem uit. Er bekruipt me een overwinningsgevoel en ineens remt de wagen van mijn “tegenstander” af, zo ook de mijne. Tegelijkertijd staan we stil….Ik ga maar slapen, morgen weer vroeg op, klote playstation