Verloren?

Storm moest voetballen maar kon helaas niet mee. Ga nu om en om met de een en de ander mee om de boys tevreden te houden. “ik kan er toch ook niks aan doen dat ik voetbal leuk vind”zegt Storm nog verontschuldigend tegen More. Gelukkig zijn er ouders van het team (MOC F6) die zich willen ontfermen over mijn manneke en kan hij meerijden en weer bij MOC afgezet worden…mooi..   Ik sta bij More te supporteren als Storm aan komt lopen, blij en opgewekt. Das een goed teken denk ik en vraag hem ook vrolijk, “met hoeveel heb je gewonnen?”   “nou, pap, we hebben verloren met 12-0”. HIj blijft lachen en vertelt dat de spits zooo geweldig kan voetballen, en dat er een heel klein manneke van de tegenpartij een geweldig mooi doelpunt maakte, vanuit de corner een indraaier, zo in de kruising. Heel opgewonden verteld hij zijn relaas en kan bijna niet meer stoppen met praten. “Je hebt toch verloren he”, vraag ik nog even voor de zekerheid, en hij bevestigt met een bijna trots “jaa, met 12-0”   Z’n ogen stralen, kijkt me aan en zegt, “ik heb lekker gevoetbald pap”   Sja, zo kan het natuurlijk ook..